Metalen spijlen

Alle metalen spijlen, bestemd voor interieur, worden standaard gepoedercoat in mat zwart. Hierdoor zijn de trapspijlen direct klaar voor gebruik in uw trap, hekwerk of balustrade.

De metalen spijlen voor interieur zijn hol gefabriceerd, tenzij anders vermeld. Dit geeft een fijnere afwerking. Ook kunnen wij door het lagere gewicht tegen scherpe prijs inkopen en leveren.

Spijlen bestemd voor buiten, kunnen voorzien worden van een speciale behandeling waardoor deze niet gaan roesten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De metalen spijlen kunt u eenvoudig op maat inkorten. Dit kan door middel van bijvoorbeeld een metaalzaag of slijptol. Of maak gebruik van onze inkortservice, zodat u de spijlen in de gewenste lengte ontvangt.

Verder kunt u kiezen voor andere kleuren coating, naast de standaard mat zwart.

Smeedijzeren spijlen

De authentieke smeedijzeren spijlen zijn handgemaakt en bij onbehandelde gesmede spijlen kunnen kleurverschillen, roestvorming, vet/olie en/of afwijkingen in maatvoering optreden. Wij adviseren de spijlen ‘behandeld tegen roest’ of gepoedercoat te bestellen. Standaard hebben, naast de onbehandelde spijlen, deze ook in het mat zwart gecoat op voorraad liggen, zodat u ze direct kunt gebruiken in uw trap, hekwerk of balustrade. Houd u bij een andere kleur coating rekening met een levertijd van 5-10 werkdagen.

Ook de smeedijzeren spijlen kunt u eenvoudig op maat inkorten. Dit kan door middel van een haakse slijper of maak gebruikt van onze inkortservice.

Houten spijlen

Alle houten spijlen zijn gemaakt van yellow poplar en in het wit voorbehandeld. Ze hebben een super gladde / strakke afwerking.

Trapleuningen

De leuningen en onderregels zijn gemaakt van meranti en eikenhout. Het voordeel van meranti is dat er weinig tot geen noesten zijn. Eikenhout kunt u prachtig gebruiken in elk interieur.

Leuninghouders

Wij hebben leuningdragers in aluminium, staal en RVS. Beide zijn verkrijgbaar met stokbout montage of opschroevend en geschikt voor een vlakke of ronde trapleuning.

 

Neem contact met ons op voor andere kleuren.