Een trap is meer dan alleen functioneel, het is een onderdeel van uw interieur

Een trap heeft natuurlijk een hele belangrijke functie, boven en beneden aan elkaar verbinden. Naast deze functie is een trap ook bepalend voor de sfeer in de woning. Een mooi afgewerkte trap is in veel gevallen zelfs een echte eyecatcher. Trapspijlen zijn bepalend voor het uiterlijk van de trap. Zo geven metalen of smeedijzeren spijlen een heel andere sfeer dan houten trapspijlen. Maar natuurlijk ook de vorm of combinatie van trapspijlen is bepalend voor de uitstraling. Bij Spijl in Stijl vindt u de beste spijlen passend bij de stijl van uw interieur.

De juiste trapspijlen vind je bij Spijl in Stijl

Bij ons ben je aan het juiste adres voor trapspijlen. Graag stel ik me voor. Ik ben Linda Kuiers en gestart met Spijl in Stijl in 2015, Tijdens de bouw van onze landelijke woning kwam ik erachter dat het heel lastig is om de juiste trapspijlen te vinden. Vaak was het advies minimaal. Maar ook waren veel trapspijlen niet volledig afgewerkt of voorzien van de juiste coating. Ik heb altijd al de ambitie gehad om voor mijzelf te beginnen en voor ik het wist was een webshop in trapspijlen een feit.

De juiste spijl voor uw trap

Ons assortiment trapspijlen bestaat uit metalen, smeedijzeren, houten en rvs trapspijlen. Daarnaast bieden we diverse accessoires, zoals leuningdragers, bijpassende hoofdbalusters / spillen, die te gebruiken zijn aan het begin en/of eind van een trap of hekwerk, trapleuningen, etc. Dit doen we voor particulieren die hun eigen huis willen opknappen, maar ook de zakelijke klanten die graag met de trapspijlen hun project cachét willen geven. Bent u een zakelijke klant? En heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons op.

Geef uw trap een unieke uitstraling met een stijlvolle trapspijl

Ons team

Patrick Spijl in Stijl

Patrick

Bertus Spijl in Stijl

Bertus

Harm-Jan Spijl in Stijl

Harm-Jan

Linda

Linda