Ontdek de juiste stijl voor uw trapspijlen

Maak van uw trap of balustrade een echte eyecatcher. Ontdek onze verschillende stijlen en complementeer uw interieur.

Basis trapspijlen

Eenvoud & comfort, die twee staan centraal in deze eigentijdse woonstijl. Deze woonstijl zorgt voor een fijne basis in u huis, een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. Ontdek hier de basis modellen trapspijlen.

Bekijk alle basis trapspijlen

Landelijke trapspijlen

Bij een landelijk interieur haalt u de rust en sfeer van het landelijke leven van buiten naar binnen. Door het gebruik van robuuste en natuurlijke materialen maken deze stijl rustiek en gezellig. Perfecte stijl voor boerderijen en herenhuizen.

Bekijk alle landelijke trapspijlen

Industriële trapspijlen

Een industrieel interieur is robuust en ruimtelijk. In deze stijl is vaak ruw werk zichtbaar, zoals bakstenen, beton en stalen constructies. Hierbij passen onze zwart metalen trapspijlen uitstekend. Voor een strakke afwerking van uw trap.

Bekijk alle industriële trapspijlen

Klassieke trapspijlen

Heeft u sierlijke vormen en warme kleuren in uw woning? Dan wordt uw woning gekenmerkt door een klassieke stijl. Bij de klassieke stijl zien wij vaak dat de trap een prachtige eyecatcher is. Wij hebben verschillende sierlijke spijlen die u ook nog eens kunt bestellen in de gewenste kleur.

Bekijk alle Klassieke trapspijlen

Moderne trapspijlen

Houdt u van rechte lijnen, rustige kleuren en weinig details? Dan past de moderne stijl goed. Wij hebben verschillende rechte spijlen. Kies voor onze standaard mat zwarte afwerking of een van onze andere populaire kleuren. Op die manier creëert u een rustige uitstraling.

Bekijk alle Moderne trapspijlen