Ontdek hier diverse traponderdelen

Naast een groot assortiment trapspijlen bieden wij ook verschillende traponderdelen om uw trap geheel te renoveren of in stijl compleet te maken.

Wij bieden bijpassende leuningdragers in dezelfde coating als de spijlen, diverse modellen trapleuningen, hoofdbalusters die gebruikt worden aan het begin en/of einde van een trap of balustrade, maar ook antislip voor extra veiligheid van uw traptredes. Voor vragen kijkt u op onze FAQ pagina of neem contact met ons op.

Trapleuningen

Onze leuningen zijn uit voorraad leverbaar. Je hebt keuze uit verschillende modellen en houtsoorten. Een trapleuning is een onmisbaar onderdeel bij een trap. Maak van uw trap een ecthe eyecatcher!

Bekijk alle trapleuningen

Leuningdragers

Maak uw trap helemaal af met bijpassende leuningdragers. Door de verschillende materialen en kleuren kunt u de door u gekozen sfeer helemaal doortrekken, zo krijgt u één mooi geheel. 

Bekijk alle leuningdragers

Traponderdelen

Uw trap renoveren? Bij onze overige traponderdelen, vindt u alles om uw trap gereed te maken. Zoals hoofdbalusters, anti-slip profiel voor uw veiligheid, afdekvoetjes bij gebruik van vierkante trapspijlen, etc.

Bekijk alle traponderdelen

Balusters

Het zijn hoofdbalusters die je gebruikt  aan het begin en/of einde van een trap, hekwerk of balustrade. Je kan ook gebruik maken van de afdekpetten, balusterbollen of paalkoppen.

Bekijk alle balusters