Over ons

 

OVER ONS

Spijl in Stijl…
…Uw trap… Helemaal af!

Een trap is meer dan alleen functioneel, het is een onderdeel van uw interieur.

Een trap heeft natuurlijk een hele belangrijke functie, boven en beneden aan elkaar verbinden. Naast deze functie is een trap ook bepalend voor de sfeer in de woning. Een mooi afgewerkte trap is in veel gevallen zelfs een echte eyecatcher. Trapspijlen zijn bepalend voor het uiterlijk van de trap. Zo geven metalen of smeedijzeren spijlen een heel andere sfeer dan houten trapspijlen. Maar natuurlijk ook de vorm of combinatie van trapspijlen is bepalend voor de uitstraling.

Spijl in Stijl is het adres voor trapspijlen. Graag stel ik me voor, ik ben Linda Kuiers en gestart met Spijl in Stijl in 2015, met maar één doel; het leveren van trapspijlen in kleine aantallen, gecoat en afgewerkt naar de wensen van de klant. Tijdens de bouw van onze landelijke woning kwam ik erachter dat het heel lastig is om de juiste trapspijlen te vinden. Niet alleen het advies is minimaal, maar ook zijn veel trapspijlen niet volledig afgewerkt en voorzien van de juiste coating. Ik heb altijd al de ambitie gehad om voor mijzelf te beginnen en voor ik het wist was Spijl in Stijl een feit.

 

Ons assortiment bestaat uit metalen, smeedijzeren en houten trapspijlen, daarnaast bieden we diverse accessoires, zoals leuningdragers. Tevens verkopen wij bijpassende hoofdbalusters / spillen, die te gebruiken zijn aan het begin en/of eind van een trap of hekwerk.

 

Geef uw trap een unieke uitstraling!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Kan ik u helpen?