Spijlen in jaren ’30 stijl

Trap S-03
Spijl S-06-3736

Details worden steeds belangrijker in een woning. Zeker als je een jaren ’30 woning hebt, kunnen deze details de uitstraling en sfeer in je huis verrijken. Daarom dit keer aandacht voor spijlen in de jaren ’30 stijl.

 
Jaren ’30 spijlen 

De jaren ’30 is een veelgehoorde term als het gaat om woningen. De authentieke woningstijl is bij veel woningbezitters geliefd. Echter zien wij best vaak de moderne trapspijlen in de woning die de sfeer iets weghalen uit deze prachtige stijlvolle jaren ’30 stijl. Om de verfijnde afwerking van je trap te benadrukken, hebben wij speciale spijlen in het assortiment die de jaren ’30 stijl behouden. 

 
Wat kenmerkt een jaren’30 spijl?

De éne jaren ’30 woning is de andere niet. Een stedelijke jaren ’30 woning zal een iets andere uitstraling hebben dan een woonboerderij. Toch zijn er een aantal kenmerken die deze jaren ’30 woning kunnen versterken.

1. Kies voor een trapspijl die niet té strak is. Ga voor een spijl met klassieke look
2. Metalen spijlen passen prachtig bij een woning met bijv. jaren ’30 deurbeslag.
3. Voor de woonboerderij trappen in jaren ’30 stijl adviseren wij de houten klassieke Spijlen

 

Maatwerk spijlen mogelijk?

Het grootste probleem van de oudere stijl trappen is de verschillende hoogtes van de balustrades. Tegenwoordig is er voor een groot deel een vaste maat. Voor de jaren ’30 stijl trappen is het echter vaak lastig, maar daar hebben we bij spijl in stijl de oplossing voor, want wij bieden u de mogelijkheid om de spijlen door ons te laten inkorten. Het enige dat u hoeft te doen is de huidige spijlen te meten en ons door te geven wat de gewenste maat is. Uw bestelling krijgt u dus altijd op maat aangeleverd. Het enige dat u hoeft te doen is de spijlen te (laten) monteren.

 

Advies nodig?

Natuurlijk kan het zijn dat u twijfelt over de juiste spijl. Omdat wij al meer dan 7 jaar succesvol trapspijlen verkopen kunnen wij u voorzien van het juiste advies. Neemt u gerust contact met ons op via mail of telefoon. Of als u inspiratie nodig heeft, kunt u ook onze inspiratie brochure aanvragen.

Deze producten zijn geschikt voor een moderne trap

Mat zwart (standaard)
RAL 1036 - Zijdeglans goud
RAL 7016 - Mat Antraciet
RAL 9010 - Mat wit
9,90 (incl. BTW)

Mat zwart (standaard)
RAL 1036 - Zijdeglans goud
RAL 7016 - Mat Antraciet
RAL 9010 - Mat wit
14,30 (incl. BTW)

Mat zwart (standaard)
RAL 1036 - Zijdeglans goud
RAL 7016 - Mat Antraciet
RAL 9010 - Mat wit
18,00 (incl. BTW)

×