Traprenovatie? Vergeet de trapspijlen niet

Trap gesmede spijlen S-01 en S-04
Voor renovatie
Traprenovatie

In een huizenmarkt waarin er een schaarste is ontstaan zijn er steeds meer mensen die overwegen hun huis te verbouwen. Vaak is de trap één van de delen in je huis die je het meest gebruikt, maar die ook hevig aan slijtage onderhevig is. Sinds een paar jaar is de traprenovatie hét onderwerp van gesprek. In dit artikel vertellen wij graag meer over het mooier maken van je trap.

 
Traprenovatie voor bestaande én nieuwbouw woningen

Denk je aan een traprenovatie? Dan denk je vaak aan de trappen in bestaande woningen. Echter worden de trappen in nieuwbouwwoningen vaak kaal (en lelijk) opgeleverd. De trap is natuurlijk tijdens de bouw gewoon gebruikt en er zijn her en der beschadigingen. In veel gevallen is de trap ook nog niet afgelakt. Laat je zelf een woning bouwen? Dan kan je wellicht met de aannemer overleggen dat hij meteen de trap perfect oplevert met de gewenste spijlen, balusters en trapleuning.

 
Nieuwe trapspijlen horen bij traprenovatie

Nóg iets te vaak zien wij dat de trapspijlen een vergeten afwerking is. Wist je bijvoorbeeld dat er voor iedere stijl woning een andere spijl te vinden is? Heb je een meer landelijke woning? Dan kan je kiezen uit ons assortiment landelijke trapspijlen. Natuurlijk hebben wij veel meer stijlen. Denk aan: Modern, Klassiek, Basis en Industrieel.

 

Traprenovatie kosten

Als Spijl-in-Stijl hebben wij geen complete traprenovatie dienstverlening. Wel kunnen wij de juiste balusters, trapleuningen en spijlen op maat leveren. Zo kan jij als klant de regie pakken over de gewenste uitstraling van de trap. Als je de trapspijlen al gekozen hebt, kan je eenvoudiger de renovatie van de traptreden afstemmen op deze stijl. De kleur van de bekleding / renovatiebekleding kan dan nóg beter afgestemd worden waardoor het eindresultaat gegarandeerd prachtig gaat worden. Op onze website koop je eenvoudig de gewenste spijl én de prijs staat erbij aangegeven. Gemakkelijker wordt het niet!

 

Is traprenovatie uw vak?

Leest u dit artikel en bent u een expert voor het renoveren van trappen? Neem dan zeker eens contact met ons op, hoe u eenvoudig met onze producten de service én diensten van uw bedrijf kunt uitbreiden. Wij denken graag met u mee.

Ontdek & shop alles voor uw traprenovatie

Mat zwart (standaard)
RAL 1036 - Zijdeglans goud
RAL 7016 - Mat Antraciet
RAL 9010 - Mat wit
7,70 (incl. BTW)

Mat zwart (standaard)
RAL 1036 - Zijdeglans goud
RAL 7016 - Mat Antraciet
RAL 9010 - Mat wit
9,90 (incl. BTW)

2,75 (incl. BTW)

Mat zwart (standaard)
RAL 1036 - Zijdeglans goud
RAL 7016 - Mat Antraciet
RAL 9010 - Mat wit
18,00 (incl. BTW)

2,49 (incl. BTW)

×